VECHIMEA COSMETICELOR

Cat de des ne schimbam cosmeticele?


Este o intrebare importanta in contextul actual, cand lumea in general nu mai are timp de nimic, e tot timpul pe fuga, sculat, baut o cafea, un machiaj rapid, serviciu, acasa, tv, etc.

Daca mai punem la socoteala si perioada de criza, aceasta intrebare banala "cat de des ne schimbam cosmeticele?" devine una chiar deranjanta. Nu ca n-am sti! Nu spun ca toata lumea stie ca nu e bine sa foloseasca cosmetice vechi, cosmetice ce si-au depasit termenele de garantie; spun doar ca, mare parte dintre doamne cunoscu faptul ca nu e bine sa foloseasca cosmetice vechi.

Cosmeticele vechi, iesite din garantie pot produce tot felul de probleme, mai ales de sanatate; de la iritatii usoare la tot felul de alergii si intoxicatii.

Pe langa aceasta "uitare", pentru ca se intampla sa uitam cand ne-am cumparat respectivele cosmetice, mai intervine si achizitionarea cosmeticelor deja iesite din garantie.

De multe ori suntem incantate de preturi mici, accesibile pentru orice buzunar, pentru tot felul de cosmetice, vandute in locuri necorespunzatoare, ca sa ne exprimam frumos, trebuie sa fim atente la ce cumparam, pentru ca e in joc sanatatea noastra.

Asigurati-va ca nu cumparati cosmetice de la vanzatori ambulanti sau de pe site-uri dubioase. Cosmeticele sunt produse ce trebuie verificate cu atentie, in special la termenul de garantie.

Nu va lasati atrase de cosmeticele ieftine! Cumparati ieftin si o sa va tratati scump!

Chiar daca sunt de uz extern, cosmeticele vechi, iesite din garantie va pot dauna grav saantatii.

Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice