INGRIJIRE CORPORALA. FRUMUSETEA BUSTULUI

Produse pentru ingrijire corporala - frumusetea bustului


Ingrijire corporala. Produse cosmetice online de la BeautySpell



Bruno Vassari Bust Beauty Gel (gel fermitate sani) 100 ml (Bruno Vassari)

Cosmetice corporale > Frumusetea bustului
Gel pentru fermitatea sanilor care modeleaza, hidrateaza, revitalizeaza, care imbunatateste rezistenta tesutului si confera tonicitate si fermitate sanilor.

Thalgo Serum Bust si Decolteu 50 ml (Thalgo)

Cosmetice corporale > Frumusetea bustului
Thalgo - Serum Bust si Decolteu este o emulsie usoara, pudrata, ce intareste tesutul si imbunatateste aspectul decolteului. Avand o actiune intens hidratanta si de catifelare, Thalgo - Serum Bust si Decolteu va intineri pielea bustului si decolteului, lasand-o frumoasa.

Skeyndor Natural Defence Throat Firming Cream with Calcium 50 ml (Skeyndor)

Cosmetice corporale > Frumusetea bustului
Crema pentru redobandirea fermitatii pielii de pe gat si piept. Stimuleaza puterea energetica a celulelor pielii si mentine nivelul de hidratare a tenului. Crema special formulata pentru a proteja si intari tesutul epidermei de la nivelul gatului si pieptului, in timp ce lupta impotriva semnelor imbatranirii. Calciul din compozitia sa ajuta la sinteza keratinocitelor si compenseaza lipsa acestora din celulele mature ale pielii. Potrivita tenului matur.

Academie Acadayspa Volumizing Bust Serum 50 ml (Academie)

Cosmetice corporale > Frumusetea bustului
Ser pentru bust, cu efect de volum. Intareste conturul bustului si redensifica tesutul pielii. Imbunatateste elasticitatea pielii si ajuta la regenerarea celulelor. Pielea devine mai ferma si tonifiata, in timp ce este protejata impotriva radicalilor liberi.

Performance Brands Accelerator pentru bust The Girls Have It! 88,50 ml (Performance Brands USA)

Cosmetice corporale > Frumusetea bustului
Bucura-te de mai multa tinerete, tonifiere si de o intensificare a formelor tale – accelerator pentru bust cu proprietati de tonifiere si marire naturala, cu o stralucire subtila si cu beneficii anti-imbatranire, imbogatit cu vitaminele A, C, E si D, accelerator natural pentru bronzare, foarte eficient si sigur.
1001%20Cosmetice