INGRIJIREA PARULUI - BIO-COSMETICS

PRODUSE DE INGRIJIREA PARULUI IEFTINE ONLINE, DE LA BIO-COSMETICS


GAMA LARGA DE PRODUSE DE INGRIJIREA PARULUI IEFTINE ONLINE


DR. TAFFI - Sampon regenerant GOLD (Dr.Taffi)
Ingrijirea parului / Sampon
Samponul curata in profunzime, formula sa delicata restabilind echilibrul scalpului. Acesta ofera volum, putere si stralucire parului, facandu-l usor de pieptanat.

Vopsea de par- HENNAPLUS Long Lasting Colour Chocolate Brown 5.35 (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Vopsea de par
Confera nuanta ciocolatie parului blond mediu pana la saten mediu. Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni. Extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate. Protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii.Precautii: Contine:diaminotoluen, resorcinol, naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat.

Vopsea de par - HENNAPLUS Long Lasting Colour Mahogany 5.5 (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Vopsea de par
Confera nuanta rosu de Mahon parului blond inchis pana la saten mediu.Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni. Extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei


Vopsea de par - HENNAPLUS Long Lasting Colour Auburn 4.56 (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Vopsea de par
Confera nuanta castaniu parului blond inchis pana la saten inchis. Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni.


Vopsea de par - HENNAPLUS Colour & Care Hazelnut 6.35 (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Vopsea de par
COLOUR CARE VOPSEA PERMANENTA FARA AMONIAC 6.35 HAZELNUT- pe baza de ulei organic de Argan -- Confera nuanta alunei parului blond deschis pana la saten / castaniu deschis.


Vopsea de par - HENNAPLUS Colour & Care Dark Blond 6" (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Vopsea de par
COLOUR & CARE VOPSEA PERMANENTA FARA AMONIAC 6 DARK BLOND- pe baza de ulei organic de Argan -- Confera nuanta blond inchis parului blond mediu pana la saten deschis.


Vopsea de par - HENNAPLUS Colour & Care Medium Golden Blond 7.3 (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Vopsea de par
COLOUR CARE VOPSEA PERMANENTA FARA AMONIAC 7.3 MEDIUM GOLDEN BLOND - pe baza de ulei organic de Argan -Confera nuanta blond auriu mediu parului blond deschis pana la blond inchis.


Vopsea de par - HENNAPLUS Colour & Care Medium Blond 7 (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Vopsea de par
COLOUR CARE VOPSEA PERMANENTA FARA AMONIAC 7 MEDIUM BLOND- pe baza de ulei organic de Argan -- Confera nuanta blond mediu parului blond deschis pana la blond inchis.


Vopsea de par - HENNAPLUS Colour & Care Light Blond 8 (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Vopsea de par
COLOUR & CARE VOPSEA PERMANENTA FARA AMONIAC 8 LIGHT BLOND- pe baza de ulei organic de Argan -- Confera nuanta blond deschis parului blond deschis pana la blond inchis.


Regenerant - HENNAPLUS Lotiune impotriva caderii parului (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Tratament regenerare
HAIRWONDER - LOTIUNE CU 8 INGREDIENTE ORGANICE IMPOTRIVA CADERII PARULUINU CONTINE PARABENIDupa multi ani de cercetari, suntem mandri sa va prezentam Hairwonder Lotiune impotriva caderii parului. Un produs revolutionar, ce stimuleaza cresterea firului de par cu 25% in doar 4 zile (test in vitro) si reduce pierdera acestuia. Testat stiintific si dovedit! Intareste firul de par si stimuleaza scalpul. Confera volum firului de par, densitate, structura si stralucire.

HENNAPLUS Sampon impotriva caderii parului (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Sampon
HAIRWONDER - SAMPON CU 8 INGREDIENTE ORGANICE IMPOTRIVA CADERII PARULUINU CONTINE PARABENISampon bland, destinat tuturor tipurilor de par, ce curata profund, pe baza de minerale esentiale, cristale din piatra, ginseng rosu si biotina.

HENNAPLUS Balsam reparator GLOSS (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Blasam
HAIRWONDER BALSAM REPARATOR CU 8 INGREDIENTE ORGANICE.NU CONTINE PARABENIBalsam hranitor, hidratant destinat tuturor tipurilor de par si putand fi folosit zilnic. Reprezinta un tratament revolutionar pentru parul tau. Intareste structura firului de par, confera o stralucire sanatoasa si vitalitate.

HENNAPLUS Masca regeneranta pentru par (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Tratament regenerare
Ingrijire intensiva pentru parul (foarte) degradatRevitalizati-va parul de la radacina pana la varfuri cu Hairwonder- Masca regeneranta pentru par. Formula unica intensiva repara chiar si parul cel mai degradat dupa prima utilizare, intarindu-l si lasandu-l neted si matasos. Hidrateaza in profunzime si reda stralucirea parului. Ideala pentru tratarea parului vopsit, permanentat, decolorat, (foarte) uscat sau degradat.


HENNAPLUS Capsule cu ser reparator (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Tratament regenerare
Pentru un par sanatos de o stralucire uimitoare. 14 capsule cu ser ultra-concentrat, imbogatit cu multivitamine, proteine si minerale. Formula exclusiva patrunde adanc in structura firului de par regenerandu-l instantaneu si redandu-i stralucirea. Face parul matasos si usor de pieptanat. Numarul 1 in regenerarea parului! Produsul nu ingrasa parul si nu necesita clatire.Utilizare: Rupeti varful capsulei, varsati continutul in palma si aplicati uniform pe par. Nu clatiti.


Spray pentru fixarea parului - Extra Strong (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Hair styling
Fixare puternica, lasand parul flexibil. Confera un surplus de stralucire, nu lipeste si lasa parul usor de pieptanat. Cu o aroma proaspata de mango.Utilizare si ponturi: Pulverizati pe parul uscat la o distanta minima de 25-30 cm. De asemenea util pentru fixarea locala.Prezentare: 300 ml


HENNAPLUS Sampon organic- parul normal si subtire (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Sampon
NU IRITA- testat si dovedit! NU contine sulfati. Complet biodegradabil. Un mare avantaj al ingredientelor naturale este ca ele sunt recunoscute de corpul nostru, reducand riscul iritatiilor scalpului si pielii permitand astfel formule complet neagresive si hranitoare.


HENNAPLUS Sampon organic antimatreata (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Antimatreata
NU IRITA - testat si dovedit! NU contine sulfati. Complet biodegradabil! Un mare avantaj al ingredientelor naturale este ca ele sunt recunoscute de corpul nostru, reducand riscul iritatiilor scalpului si pielii permitand astfel formule complet neagresive si hranitoare.


Sampon organic - par uscat si degradat (Frenchtop Hennaplus)
Ingrijirea parului / Sampon
NU IRITA- testat si dovedit! NU contine sulfati. Complet biodegradabil Un mare avantaj al ingredientelor naturale este ca ele sunt recunoscute de corpul nostru, reducand riscul iritatiilor scalpului si pielii permitand astfel formule complet neagresive si hranitoare.


Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice