OJA IEFTINA ONLINE

OJA IEFTINA DE LA CUPIO


GAMA VARIATA DE OJE IEFTINE ONLINE DE LA CUPIO


Kit Stampila Unghii
Oje stampile
Kit-ul de stampila pentru unghii este ideal pentru realizarea unor modele inedite pe unghii. Stampila de unghii este ideala pentru obtinerea de modele Nail Art inedite. Procedeul de imprimare pe unghii este foarte usor, iar rezultatele sunt maxime. Kit-ul de stampila pentru unghii contine: - stampila de unghii; - 7 lacuri de unghii speciale pentru stampile; - 5 matrite, fiecare cu cate 8 modele; - catalog pentru a va inspira pentru modele de fantezie.

Oja Stampila Albastra
Oje stampile
Lac de unghii special pentru stampila de unghii. Obtineti modele inedite prin folosirea lacurilor de unghii speciale pentru stampile. Culori vii, pigmentate.
Oja Stampila Galbena
Oje stampile
Lac de unghii special pentru stampila de unghii. Obtineti modele inedite prin folosirea lacurilor de unghii speciale pentru stampile. Culori vii, pigmentate.
Oja de unghii fosforescenta cu efect neon. Lacul de unghii fosforescent este ideal seara pentru petreceri, cluburi sau alte evenimente speciale. Oja de unghii fluorescenta are intensitate mica la lumina naturala sau artificiala, iar noaptea sau la lumina UV devine fosforescenta, luminoasa. Efectul fluorescent nu dispare in timp, cand este expus la lumina UV sau este intuneric, va straluci. Gramaj: 15ml
Lac de unghii profesional de calitate superioara. Lacuri de unghii profesionale Cupio cu rezistenta de durata pe unghii, uscare rapida si luciu extrem, puternic si durabil. Noile lacuri de unghii profesionale Cupio au devenit revelatia anului. Concepute dupa o reteta inovatoare si o tehnologie noua, profesionala, oja profesionala de la Cupio se gaseste in culori pigmentate si stralucitoare. Culorile vii, intense, radioase si cu acoperire perfecta sunt alegerea desavarsita pentru a obtine un look care te scoate din anonimat. `Oja Cupio este disponibila intr-o multitudine de nuante si texturi, gata sa satisfaca toate cerintele cumparatorilor. Recipientul are 15 ml si un design elegant si atractiv. Perioada mare de valabilitate permite ojei sa fie folosita pana la ultima picatura, chiar daca vorbim despre o culoare mai putin ceruta de catre cliente. Textura ojei este una groasa si pigmentata, in cele mai multe cazuri fiind suficienta aplicarea unui singur strat pentru o buna acoperire. Dupa aplicare oja se usuca intr-un timp scurt si isi pastreaza luciul pentru mult timp. Este genul de oja care nu se caseaza in timp si din acest motiv ea nu va sari de pe unghii, ci dupa un timp se va toci in varf.` Review by Lavinia Panait, www.unghiute.ro Recomandat pentru saloane si pentru acasa. Gramaj: 15ml.


Ulei cuticule Vanilie
Lacuri Profesionale Cupio
Ulei de cuticule profesional de la Cupio cu aroma de vanilie. Aduce hidratare extrema unghiilor si cuticulelor si hraneste unghiile fragile. Inmoaie cuticulele si combate uscarea lor. Pentru unghii frumoase si sanatoase. Gramaj: 15 ml.
Intaritor pentru unghii
Lacuri Profesionale Cupio
Intaritorul pentru unghii de la Cupio creste rezistenta unghiilor naturale. Este ideal pentru unghiile moi si casante. Nail Hardener intareste unghiile naturale si reduce considerabil exfolierea sau ruperea unghiilor naturale. Se usuca la aer. Gramaj: 15 ml
Ai grija de tine!
1001%20Cosmetice